|
Post by Symphony of Chaos on Aug 18, 2005 16:33:05 GMT 2
Zeelah Inainte sa va ducetzi pe site, va anuntz ca "Patient 14" este un film care TREBUIE vazut. Verosimilitatea lui va va lovi chiar si fara sa va uitatzi pe site, dar daca tot am deschis subiectul, datzi click pe www.patient14.com/ de unde datzi click intai si intai pe "Patient 14 Filmmaker's Note" si cititzi. Pentru cei ce pot face rost de film, va indemn sa-l vedetzi. Awaiting opinions. Symph Holly nuts! Chestia asta chiar s-a intamplat? Goood! Eu am vazut un film care era pe baza acestei idei. Sa fie oare ala? L-am vazut mai de mult pe HBO... Daca e ala, si se bazeaza pe true facts atunci this story is twisted! O sa aprofundez mai mult pe subiectul asta. Zeelah Hm.. eu nu l-am vazut pe HBO. date despre film gasesti la adresa din postul original. Seth My mothers and my sisters ... now that's a ... aa..... thing ... The Goddess Intradevar Seth ii super situ si ma gandesc ca si filmu tare as vrea sa il vad Symph Imi pare rau ca unele posturi au trebuit sterse, dar va reamintesc ca acest forum este pentru discutii asupra unui subiect. Acele posturi au fost considerate off-topicuri irelevante si au fost mutate in Recycle Bin. In cazul in care vreti sa anuntati gasirea unui material si sa va manifestati dorinta de a impartasi acel material cu restul, puteti sa-mi scrieti un email sau un PM. Acest gen de discutii se vor discuta prin PM sau email cu administratia sau daca este nevoie, cu ceilalti useri. Va multumesc!Seth Cine doreste sa vizioneze acest film Patient 14 buzz me because il am... Scuzati off-topicurile
|
|