|
Post by Symphony of Chaos on Aug 18, 2005 16:35:26 GMT 2
Zeelah
Am pus acest topic aici deoarece este in stransa legatura cu proiectul Philadelphia, de care am mentzionat sumar pe threadul intitulat "Stargate". Cu ceva vreme in urma am auzit ca s-a facut un film inspirat din evenimentele acelui proiect. Inca nu am reunuts sa fac rost de el si ma gandeam ca poate careva dintre voi are ceva cunostiintze care fac rost de filme de oricare si de peste tot fara a pune intrebari. Sunt curioasa cat de mult corespunde filmul cu proiectul in sine. Mi s-a spus sa ma astept si la felurite cliche`uri fie cu rol de mascare, fie ca sa-l faca accesibil sau "necenzurabil", asta-mi voi da seama daca ma uit la film. In fine, daca se anuntza careva cu posibilitatea de a face rost de el, rog sa posteze pe acest thread si voi lua legatura cu el/ea ulterior. Multumesc anticipat. Inca ceva ce as vrea sa adaug, pentru cei care intra in posesia filmului. Din auzite, acest film nu va demasca adancimea proiectului si nu garantez ca datele care vor fi, probabil, etalate pe parcursul sau, sunt in totalitate verosimile. Pentru cei interesati, sugerez o cautare de documente impreuna cu o corelare de date bine organizata. Acestea le las la latitudinea discernamantului vostru. But, for the moment, I would ask those who can find the movie to please post a reply.
|
|