|
Post by Symphony of Chaos on Aug 18, 2005 15:47:46 GMT 2
ancarius Un nume...Carl Sagan. Daca nu ati auzit de el interesati-va. In any 60-70 era unul ditre cele mai bine cunoscute UFOlogisti din lume si lucra la NASA. Are o teorie foarte bine considerabila. Nu stiu exact cum e dar interesati-va. In 1996 o murit dintr-o coliziune de masina tragica (ma gandesc oare de ce) may he rest in peace. en.wikipedia.org/wiki/Carl_SaganThe Goddess (November 9, 1934 – December 20, 1996) was an American astronomer and science popularizer. He pioneered exobiology and promoted the Search for ExtraTerrestrial Intelligence (SETI). He is world-famous for his popular science books and the television series Cosmos, which he co-wrote and presented. In his works he frequently advocated the scientific method. Cateva chesti despre Carl Sagan !! Seth Da asa e Ancarius un nume destul de mare ... si stii si eu aveam aceasi intrebare ?? oare de ce a avut acel accident The Goddess Am cautat raspuns dar nu am gasit niciunde probabil ramane un mister sau who knows?? Zeelah Suna banal.. dar.. e oare pentru ca el stia ceva ce i-ar fi putut incomoda pe altzii mai puternici economic si social? Symph Deja banal este sa dispara oameni fara urma...sau sa moara in conditii suspecte. Am gasit numeroase astfel de relatari si sunt indeosebi legate de proiecte interesante sau baze care nu sunt tocmai cunoscute...Majoritatea celor care au dezvaluit ceva despre ceva sau a descoperit ceva ce ar putea pune in pericol 'integritatea' economica si sociala a SUA li s-au intamplat ceva de genul.
|
|